C# Object Kullanımı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article



C# dilinde Object dershaneını kullanmanın sebepleri ve kesinlikle kullanılması gerektiği aşağıda açıklanmıştır:

C# programlama dilinde Object klası, geniş bir tasarruf vadiına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın zemin taşıdır. İşte C# Object kullanımının temelı örnek alanları:

Protected: Denetleme, salt türetilen sınıflar yahut aynı derlemedeki sınıflar aracılığıyla erişilebilir hale gelir. Bu durumda, aramaün erişimi bağlıdır ve sırf sınırlı sınıflar tarafından erişilebilir.

olarak malum bir sınıf yahut yapı dışındaki koddan erişilmesi ammaçlanır. Sair yöntemler ve özellikler yalnızca derslikında veya gestaltsında kullanma kucakin kabil.

Ardından, oluşturucuda PerformMonthEndTransactions sıfır olmayan bir bileğere ayarlanmışsa aylık depozito beslemek muhtevain yöntemini geçersiz kılın:

Bu fen güdük vadede alışverişe yarasa da gün ortamında henüz ziyade iş olacaktır. Tüm tadilat etkilenen bütün sınıflara kopyalanır.

Listbox1 nesnesine eklediğimiz satır, MyShape dershaneında virtual olarak teşhismlanan ve MyCircle dershaneında override edilen metottur.

Bildiğiniz kadar new cerrahü classlarda kullanıldığı dakika ait classtan bir nesne istek edilmekte ve üretilen nesne belleğin Heap kısmında koruma edilmektedir.

Zahmetsiz Tasarruf: Yalınç bir kuruluşya malik evetğundan, C# C# Object Kullanımı geliştiricileri aracılığıyla kolayca benimsenir. tableLayoutPanel, satır ve sütunlar ilaveten veya denetleme ilaveten kullanımı epey basittir, bu da ihya sürecinizi hızlandırır ve karmaşıklığı azaltır.

Slider=Bir derece ayarlamak bir kullanıcının sağlayan trackbar, adlandırılan bir teftiş bir kaydırıcı taşıyarak asgari ve maksimum değerler arasındaki arkaış tamlanan.Kaydırıcı denetimleri Windows sorunletim sisteminin ünite denetimlerinde sadıkdır.

Tanılamam 1: Oturak dershaneının, belirli bir metodunun türemiş sınıflarda, o sınıflarda ayrımlı bir halde çaldatmaıştırılmasıdır.

Class seviyesinde tanımlanan Student nesnesi kullanılarak, yeni bir Student eklendi. Zaruri davranışlemler, Student klasında mimarilıyor.

C# delegate bünyesı C ve C++ dillerinde zemin meydan function pointer yahut fonksiyon göstericilerine benzemektedir.

Kullanıcıların sayısal veya metinsel verileri girmesini katkısızlayabilir ve bu verileri doğrulayabilirsiniz. Örneğin, bir öğrencinin notunu girmesini ve uygulanan bir hamiş aralığında bulunduğunu denetleme etmesini esenlayabilirsiniz.

Report this wiki page